duminică, 2 ianuarie 2011

# C'est fini....

Draga , blogule ! Imi cer scuze ca de cateva saptamani te-am neglijat . Nu a fost intentia mea , dar parca "vacanta" asta mi-a dat peste cap tot progamul (din nou). Nici nu stiu cu ce sa incep ... ce sa-ti mai scriu ? cu ce sa te mai plictisesc ? Sincera sa fiu... timpul a trecut foarte , foarte repede ! Sarbatorile de iarna au fost superbe , i-am avut alaturi pe cei dragi ... iar pentru mine asta conteaza cel mai mult . Hai , ca iar incep sa aberez...
Cum a fost anul 2010 , pentru mine ? A fost un an simplu si frumos . Mi-am organizat sufletul in functie de prietenii pe care-i am , mi-am asezat inima la dispozitia celor dragi , mi-am bucurat chipul cu parfumul realizarilor si al esecurilor . Sunt multumita , sunt multumita de mine (cat de cat) . De ce , spun "cat de cat" ? Pai , in primul rand nimeni nu cred ca poate fi multumit in totalitate de ceea ce este ... si plus de asta sunt foarte constienta ca in anul ce tocmai s-a evaporat am gresit ! Si chiar foarte mult ! Degeaba mi-am incalzit sufletul cu prieteni dragi , daca ei incet , incet ma dezamagesc. Poate exagerez... dar , asa este . M-am saturat sa las de la mine , sa-mi astern sufletul pe tava si sa spun "luati-l!"
Am analizat cu atentie ce greseli am facut in 2010 si am promis SOLEMN ca nu o sa se mai repete . Sper sa ma tin de promisiune si sper ca inima mea sa nu mai fie prafuita de toti . As avea mai multe de spus .. dar , mi-e frica ca nu o sa mai termin niciodata . Pe scurt : sper ca anul acesta sa fie glazurat cu iubire , intelegere , pace si prietenie . Gataaa !! Am dat totul uitarii , mi-am aruncat momentele mai putin placute intr-un colt al sufletului ... nu am cum sa scap de ele , momentele triste se afla in mine , in noi .
Sper sa va organizat sufletul cat mai frumos si cat mai simplu !

4 comentarii:

  1. Frumos! Sper ca si tu sa reusesti tot ceea ce iti propui pentru noul an!

    RăspundețiȘtergere
  2. e frumos scris ! dar pt a reusi ce ti-ai propus trebuie sa nu uiti ce ai scris in randurile de mai sus !:)

    RăspundețiȘtergere