marți, 20 aprilie 2010

# Fara chef;

... Oameni buni,de la un timp nu mai am chef de nimic,imaginatie nu mai am shi chiar dacă as vrea sa scriu ceva pe blog parcă nu pot sa mai prind cuvintele din zborul Plictiselei. Despre ce-as putea scrie? despre scoală? .. Sa va spun ca în fiecare zi rad cu fetele mele chiar shi din lucruri banale? ca avem mii de porecle? ca ne-am făcut propriul nostru salut? ca ne consolam unele pe altele? ca în orele de franceză ne ducem la Pizza Club shi ne întoarcem la jumătatea orei? ca ne uităm la ceas din minut în minut atunci cand vine ora de mate shi de chimie? ca avem momente de plictiseală? .. Nu fraţilor,nu cred ca va interesează absolut deloc acest subiect .. Hmmm..cine nu s-a plictisit de scoală?
.. Sa scriu despre primăvară? ("vaiiii,anotimpul cel mai frumos") .. cu de fapt nu a venit? ca nu se mai încălzeşte odată? ca în fiecare dimineaţă mor de frig si ca învăluie vantul rece? ca ploua aproape tot timpu' shi ca bate vantul ala nebun? ca primăvara este anul acesta amanta frigului? Sunt sigură ca nici asta nu va interesează .. cu toţii ştim ca primavara,anul acesta ne-a înşelat!
.. Sa scriu despre vacanţa de vară? ca de abia aştept sa vină? ca o sa ne "distram" la sfarsitul anului? ca o sa ma bucur de soare iar cand totul o sa fie frumos o sa vină luna septembrie shi ca începe din nou şcoala? Mda,nu vreau sa va fac pofta de vacanta .. chiar daca mai avem puţin shi...
.. Sa scriu despre plictiseală? sa va spun ca plictiseala ne-a acaparat pe toţi în jocul ei? ca incep sa ma plictisesc chiar shi de mine? ca ma plictisesc chiar shi de drumul pana la scoală? ca plictisesc de emisiunile stupide de la T.V? ca plictisesc de soarele care-si arată aripile din cand in cand? ca plictisesc de picurii de ploaie care se zbat în palma mea? Nici asta nu va interesează!
... Prin urmare,cand o sa am un subiect interesant shi care sa nu va plictiseasca am sa-l scriu,dar pana atunci .............
# Fara chef .

Un comentariu:

  1. da,stiu cum e sa fii "Fara chef"...mi se intampla des:)
    Subiecte importante sunt...scrie despre ce faci in fiecare zi...e un jurnal...mie-mi place:P

    RăspundețiȘtergere