vineri, 16 aprilie 2010

# Linistea-i o harababura ..

. . Hmmm.. multi m-au intrebat de titlul blogului .. daca am avut eu "reala imaginatie" sa-l creez sau daca l-am luat de pe net. Ciudat,unora le-am spus ca DA,eu l-am realizat (chiar daca nu este adevarat) .. iar mimica fetzei la unii dintre ei a fost ceva de genu' ":O,:> (wow,ce thare)",altora le-am spus purul adevăr. Haideţi, sa fim serioşi! .. cu totii stim ca titlul blogului este de la o melodie foarteeee cunoscută shi anume :"Lasa-ma"-El Negro.
Le-am furat aceste firimituri de cuvinte,deoarece mi se potrivesc de minune .. eu sunt liniştea dintr-o sticlă de şampanie (sper ca aţi înţeles ce am vrut sa zic ) ... Dacă o sa am "reala imaginatie" o sa-mi creez propriul meu titlu pentru blog,dar momentan incalziti-va ochisorii cu "Liniştea-i o harababură".

4 comentarii:

 1. Vai de mine!;))...eu stiam:P...din prima:P:P:P;))

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-ai facut aproape toate poreclele publice:-w....am sa ti le fac sh eu:P
  1.Ridichutza
  2.Modelina:X
  3.Rodia de Aur
  4.Rodika
  5.Scheletzel:))
  6.Gasca Capitolina=))
  7.Rodia Violenta:))
  km atat...deocamdata=))
  :* >:D< :X

  RăspundețiȘtergere
 3. Madalina?:O .. da'de ce ti-ai facut public chiar unele din poreclele tale?:)) (pe care eu am uitat sa le scriu pe blog la tine :">)? .. "Scheletzel; Gasca Capitolina"-uof,ar trebui sa recunoti ca eshti un scheletzel :( .. nu sa ma faci pe mine >:)=))

  RăspundețiȘtergere
 4. hey!sunt ale tale,nu ale mele>:P
  tu mi-ai dat idei...stii cum e;)
  Soarta...
  ale tale raman:P

  RăspundețiȘtergere