vineri, 16 aprilie 2010

# Linistea-i o harababura ..

. . Hmmm.. multi m-au intrebat de titlul blogului .. daca am avut eu "reala imaginatie" sa-l creez sau daca l-am luat de pe net. Ciudat,unora le-am spus ca DA,eu l-am realizat (chiar daca nu este adevarat) .. iar mimica fetzei la unii dintre ei a fost ceva de genu' ":O,:> (wow,ce thare)",altora le-am spus purul adevăr. Haideţi, sa fim serioşi! .. cu totii stim ca titlul blogului este de la o melodie foarteeee cunoscută shi anume :"Lasa-ma"-El Negro.
Le-am furat aceste firimituri de cuvinte,deoarece mi se potrivesc de minune .. eu sunt liniştea dintr-o sticlă de şampanie (sper ca aţi înţeles ce am vrut sa zic ) ... Dacă o sa am "reala imaginatie" o sa-mi creez propriul meu titlu pentru blog,dar momentan incalziti-va ochisorii cu "Liniştea-i o harababură".

4 comentarii:

  1. Vai de mine!;))...eu stiam:P...din prima:P:P:P;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai facut aproape toate poreclele publice:-w....am sa ti le fac sh eu:P
    1.Ridichutza
    2.Modelina:X
    3.Rodia de Aur
    4.Rodika
    5.Scheletzel:))
    6.Gasca Capitolina=))
    7.Rodia Violenta:))
    km atat...deocamdata=))
    :* >:D< :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Madalina?:O .. da'de ce ti-ai facut public chiar unele din poreclele tale?:)) (pe care eu am uitat sa le scriu pe blog la tine :">)? .. "Scheletzel; Gasca Capitolina"-uof,ar trebui sa recunoti ca eshti un scheletzel :( .. nu sa ma faci pe mine >:)=))

    RăspundețiȘtergere
  4. hey!sunt ale tale,nu ale mele>:P
    tu mi-ai dat idei...stii cum e;)
    Soarta...
    ale tale raman:P

    RăspundețiȘtergere