marți, 8 iunie 2010

# Pozele-masti din ceara




Fotografii rusinate. Ce prostie,nu? Nu stiu daca acesta este chiar un defect .. dar pot sa spun ca nu-mi place sa fac poze,sa fiu fotografiata. chiar nu gasesc un raspuns la ceea ce am scris mai sus .. oare sunt prea timida? sau nu-mi place de cel care ma "pozeaza"? Cum spunea Oana Pellea: "trebuie sa-mi placa omul care apasa pe buton" (cata dreptate are),nu pot sa fac poze cu oricine. Cate pretentii,nu?
Fetelor,ma scuzati ca v-am refuzat de atatea ori ... si eu vreau sa am o poza cu voi,dar ... timpu' nu este pierdut. Ce e aia o "poza"? O fotografie sau o poza,cum vreti voi sa-i spuneti dupa parerea mea este ca o masca. Peste tot vedem zambete,imbratisari ... dar cu totii stim ca nu este totul asa cum pare ... zambiti ca sa va ascundeti lacrima din coltu' ochiului,nu?! odata cu imbratisarile alea "dragastoase" credeti ca vor disparea si grijile? Fleacuri ... de fapt vreti sa pareti fericiti .. dar nu e asa! Am vazut multe situatii de genu' acesta,afisati-va sentimentele asa cum sunt ele,nu va mai ascundeti ... cu totii stim ca viata nu este chiar atat de roz.
Sentimentele dintr-o poza imi arata exact cum este acea persoana,haideti sa fim seriosi; nu toata lumea zambeste,nu toata lumea sare in sus de bucurie ... fiecare dintre noi avem o stare specifica.
Pentru mine,pozele sunt niste masti din ceara.
... Aceste randuri au fost scrise din plictiseala,ma scuzati daca v-am obosit.
Intrebare: Pe cine sa obosesc?
Raspuns: Pe nimeni,oricum nu citeste nimeni ce am scris eu ...

3 comentarii:

  1. Pentru mine o poza reprezinta o multime de amintiri:momentul,timpul,perioada,sentimentele din acea vreme..
    Ma gandesc ca totul e trecator,iar pozele sunt un mod dragut de a-ti aminti de niste "vremuri"...
    Cel putin din opinia mea...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca esti mai diferita,mai speciala pt ca nu iti plac pozele sau poate ca ai foarte mare dreptate,si intr-adevar pozele nu ilustreaza adevarul,ci doar inseala facand sa para totul OK...Dar totusi cred ca e bine sa le avem,macar pt a pastra vie amintirea celor dragi.
    PuFfY

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor,in privinta asta aveti mare dreptate.
    :*

    RăspundețiȘtergere