luni, 19 iulie 2010

# Vis...

Vis: Te simţeam aproape de mine. Te vedeam. Dansai cu cearsaful. Ai venit aproape de mine, erai pe pielea mea, mi-era frica. Brusc, totul s-a întunecat. Te urcai pe perna mea pufoasa. Te-ai apropiat... dar, te-am strivit. M-am trezit, m-am dus si am aprins lumina... m-am dus si te-am căutat. Nu te-am găsit. Îmi era frica sa mai adorm, te simţeam si vedeam peste tot... dar, tu de fapt nu erai niciunde. Aiurea.
Dragă, păianjen... de ce nu m-ai lăsat sa dorm? Da, am visat un păianjen imens si negru. Oare ce se intampla dacă nu mă trezeam? te jucai cu mine, cu frica mea?? Doamne, mi-e frica de păianjeni, nu-i suport... simt ca mor cand ii vad. Nici în vis numai scap de frica asta... ciudat.
Unora, poate li se pare o frica copilăroasă, dar nu este asa! Mi-e frica, mi-e frica de păianjeni... ii detest!!!

9 comentarii:

 1. De ce să-ţi fie frică de ei ? Gândeşte-te că un păianjen este mult mai mic decât tine. Cum ai şi spus , l-ai strivit. El te-ar fi strivit pe tine ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu, aici ai dreptate! Dar, stii... frica aia tot ramane, este ca o amprenta pentru mine... nu pot scapa de ea. E mic, e o picatura de suflet... dar, eu il vad imens.

  RăspundețiȘtergere
 3. Şi cât de gândeşti că unii îi adoră. Îi văd ca nişte drăgălăşenii mici şi adorabile.

  RăspundețiȘtergere
 4. Îmi plac foarte mult gândacii şi păianjenii. Chiar am un medalion cu un gândac. Un scarabeu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu esti singura care se teme de asa ceva...
  nici nu le spun pe nume
  Nu numai ca sunt urati.... sunt si infricosatori..
  Am multe amintiri..cu ei x(
  stai linistita... ca nu iti fac rau:))

  RăspundețiȘtergere