duminică, 3 octombrie 2010

# Azi, nu !

Stres nebun, ce se joaca cu venele mele bolnave. Dar, mi-e bine. Mi-am revenit cat de cat... mi-am reluat programu' plictisitor si in acelasi timp placut.. scoala. Ma bucur enorm de mult, ca suntem din nou impreuna. Noi, rosioarele! Care ii stresam pe cei din clasa cu rasul nostru molipsitor si calm.
Da, poate vi se pare stupid dar noi radem non-stop... chiar si atunci cand suntem ascultate, chiar si atunci cand Viorica "moare", chiar si atunci cand Madalina ma invineteste , chiar si atunci cand Oana ne vorbeste de mancarea de la cantina (cel mai tare moment).
Am promis, ca revin cu postari proaspete si crocante... dar, parca timpul asta nu-mi da pace. Imi infinge in spate o lene de nedescris, la fel si vremea care de la un timp nu mai este deloc prietenoasa. Se simte ca a venit toamna... mirosul de frunze plouate ne-a inundat sufletul crocant de ieri. Cuvintele siropoase s-au inecat intr-o dulceata trecatoare. Miezul de imaginatie s-a imbolnavit, mici amanunte de bine s-au pierdut intr-o imbratisare rece de toamna. Voi incerca sa-mi imbib amestecul de liniste cu descompunerea gandurilor de vara.
Imaginatia mea, a luat-o razna. Sper sa-si revina. Nu vreau sa mi se goleasca momentele hranite cu atata dragoste.
# Azi.. n-am chef de nimic, poate maine.

7 comentarii:

  1. Mi-a placut partea cu "Viorica moare", sper sa nu se mai intample,chiar dak era o buna partida de ras pt voi :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. timpul pune tot la locul sau..trebuie numai sa astepti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu zilele astea o pana ...uriasa..
    Poate faptul ca am intrat din pacea aia de vacanta intr-un vacarm obositor si...n-am mai avut timp sa imi asez gandurile...
    Dar acum m-am mai linistit..m-am obisnuit...:)

    "Poate maine..."

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu sunt cam in aceiasi situatie ca si tine. lasa ca va veni si inspiratia. oricum rasul e chiar foarte bun iar aceste moemente sunt foarte frumoase. incet incet, odata cu maturizarea ta ele vor disparea asa ca ai grija de ele!>:D<

    RăspundețiȘtergere