sâmbătă, 10 iulie 2010

# Drip-drop


M-am găsit intr-un pahar cu apa. M-ai aruncat acolo fără pic de... milă. M-am ridicat, mi-am dat o palmă peste fata... si da, m-am trezit la realitate, intr-o lume... fără cuvinte. Stii, dacă mă gandesc mai bine îmi dau seama ca mi-era destul de OK acolo... Sau poate nu... Pahar curat si parcă atat de murdar... Acolo am văzut suflete perverse, cuvinte goale, miros de... nimic. Era un decor gol, lipsit de culoare... era doar... linişte. O linişte care-mi spunea multe, care mă îmbrăţişa la fiecare pas pe care-l făceam, care avea grija de... liniştea ei. Mi s-a părut destul de ciudat... intr-un colţ al paharului se auzea o muzica... nebună. Toţi erau... fericiţi. Ascultau cuvinte dragi lor. Aici, am vrut sa ajung. Fiecare dintre noi se regăseste intr-o melodie, în nişte cuvinte goale, sau poate... pline de nebunie.
Da, poate ne simţim bine cand ascultăm o melodie buna, ne linisteste (cel puţin, în cazul meu), ne dezbrăcam de grji... luăm în braţe un decor mirific sau... nu. E bine, sa ai ca prieteni nişte versuri spuse cu linişte... frumos. Hmm... am si eu o melodie de care pur si simplu nu mă mai satur... o ador. Nu mă regasesc in ea, încă nu am găsit acea melodie pentru mine, ca sa zic asa. Atat am avut de spus.
# Savurati-o cu plăcere: Safura-drip-drop




4 comentarii:

  1. Este un cantec foarte frumos, intr-adevar... Si ai dreptate cand zici ca muzica te linistesteste. Momentan, a mea este Comme une évidence de la Grand Corps Malade. Nu e genul meu, dar spune atatea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult si mie piesa,o ascult aproape non-stop:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu e mai calmant decint o muzica buna...cind incerci sa-ti regasesti eul...sau amintirile...

    RăspundețiȘtergere